2015-06-21 09:55:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Tartsa mozgásban magát

Napi horoszkóp június 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem tanúsít kellő objektivitást kiadásaival szemben. Hajlamos lesz érzelmi alapon dönteni, figyelmen kívül hagyva tényleges szükségleteit. Jól érzi magát a régi, megszokott tárgyak körében.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sajnos most semmit sem lehet előre megmondani, csak azt, hogy kissé kaotikussá válik a helyzet. Legjobb, ha nem számít semmire, legyen nyitott; és minden percben hozzon új döntést: így tudja magát erre a napra beállítani.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nagyon energikus és úgy érzi, hogy valamit tennie kell, különben felrobban. Ha nem tudja helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában tör utat magának.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Belül kell keresnie ingerlékenységének és csalódottságának okait. Feltehetően tudatalattijából előbukkanó hajtóerők lépnek működésbe. Folyamatosan figyelje meg önmagát és cselekedeteit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az energiáit úgy tudja hasznosítani és becsvágyát, céljait szolgálni, ha együttműködik másokkal. A szerettei a segítségére lesznek!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Igyekezzen korán kelni, és szervezzen valami nagyon érdekes programot. Ma nyugtalan hangulatban lehet, a természet közelsége viszont oldja a feszültséget.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Be kéne látnia, hogy nem kell mindent annyira "mellre szívni". Egy külföldi utazás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogat az Ön számára.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Óvakodjon a meggondolatlan és impulzív megnyilvánulásoktól. Másokkal kapcsolatos hosszú távú pénzügyi elképzeléseit ismét mérlegelni kellene.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Adódhatnak otthonával vagy munkájával kapcsolatos problémák abból, hogy az egyiket elhanyagolta a másik miatt. Egyensúlyt kell teremtenie közöttük. Lehet, hogy ez nehéz, de megéri, mert boldogabb és teljesebb emberként kerül majd ki ebből a szorult helyzetből.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A kapcsolatai felbomolhatnak vagy súlyos nyomás alá kerülhetnek. Problémái hátterében érzelmi élete és munkájával összefüggő kötelezettségei közti egyensúly megbomlása állhat. Ezen a helyzeten változtatnia kell saját fejlődésének és lelki egészségének megőrzése érdekében.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehézségek adódhatnak gyermekeivel, jórészt az Ön, vagy az ő energia túltengéséből fakadóan. Tartsa mozgásban magát fizikailag, hogy jó ki tudja használni ezt a tranzitot. Erre a sport, vagy a mozgalmas játékok a legmegfelelőbb megoldás.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars az Ön családját jelző területén áll együtt a Nappal. Családi veszekedések, viták alakulhatnak ki, különösen szüleivel, amennyiben együtt laknak, ha nem kíséreli meg tudatosan csillapítani a feszültséget. Figyeljen oda! Valószínűleg tudatalatti vágyak vagy törekvések rejlenek a felmerülő problémák hátterében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: